Avoimet työpaikat

Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä tuottaa palveluja kehitysvammaisille, monivammaisille ja autistisille henkilöille; mm. tutkimus- ja kuntoutuspalvelut, mielenterveyden tuki- ja kriisipalvelut, yhteisöllinen ja kuntoutumista tukeva asuminen ja hoito sekä tulkkipalvelut ja kuntoutusohjaus. Kuntayhtymän perustehtävänä on kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain mukaisesti vastata alueen kehitysvammaisten ihmisten palveluista ja niihin liittyvästä erityisosaamisesta yhteistyössä Lapin kuntien kanssa.

Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä hakee

  • Taloussihteeriä 1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan (hakulomake)

Taloussihteerin työnkuva painottuu laskutukseen, jonka lisäksi työhön kuuluvat asiakassihteerin tehtävät ja muut monipuoliset taloushallinnon tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Edellytämme laaja-alaista talous- ja toimistoalan ohjelmistojen hallintaa. Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä yhteistyökykyinen. Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika ja tehtävä täytetään neljän vuoden määräajaksi.

Tehtävään haetaan pe 22.9.2017 klo 12 mennessä ylläolevan hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Paula Uusitalo p. 040 358 3309.

Rovaniemellä 12.9.2017

Kuntayhtymän johtaja

Sivu päivitetty 16.9.2017